• De-Aixam-Modellen

AIXAM Nederland, importeur van Europa’s nummer 1 in Brommobielen lanceert haar nieuwe productrange de Emotion juist op het moment dat de Corona crisis toeslaat!

Introductie
In januari stonden de nieuwe producten klaar in de fabriek toen ik daar een bezoek aan bracht, vertelt Edwin van Isselt. Een compleet nieuwe lijn van AIXAM. We hebben nog een dealermeeting gehad begin maart, net een week voordat het land in een lock-down ging…
Normaal is de start van een nieuwe productlijn een mooi feestje. Veel klanten kijken er ook naar uit om een nieuw model aan te schaffen.

min_aixam-coupe-gti-2020_1

Creatieve oplossingen


De markt viel natuurlijk enorm terug. In plaats van volledig de nieuwe lijn uit te mogen leveren moesten we creatief te werk gaan en voldoen aan alle veiligheidseisen die de RIVM voor het hele land afkondigde.

AIXAM thuisservice
Veel van onze klanten zijn voor hun mobiliteit afhankelijk van hun Brommobiel. Om toch onze klanten maximale bescherming en service te kunnen bieden in deze tijd ontwikkelden we de AIXAM thuisservice. Dat houdt in dat nieuwe en gebruikte AIXAM’s online kunnen worden geshowd. Is er een model naar uw keuze bij dan kan deze bij u thuis verder worden gedemonstreerd. Voor onderhoud is er gratis haal-en brengservice zodat de klant vanuit huis alles kan regelen en zelf niet de deur uit te hoeft. Komt de klant naar de showroom dan kijken we eerst of het niet te druk is en handelen onze dealers volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat is wel zo veilig.

Waarom juist nu kopen of onderhoud


We merken dat er onder de klanten veel behoefte is aan leuke dingen te doen nu alles in het nieuws zo negatief is. Met een nieuwe of gebruikte AIXAM kan je in een veilige Brommobiel van de omgeving genieten en er toch lekker op uit gaan. Het zorgt voor een stukje positiviteit in deze tijden. En als je jezelf positief voelt is dat ook nog eens beter voor de weerstand. Daarom laten ook veel klanten juist nu hun AIXAM extra onderhouden.

Mogelijkheden


Op bijna alle Emotion modellen is ABS standaard en is de complete voorkant gemoderniseerd. De nieuwe Emotion range van AIXAM zet ook hiermee weer de standaard in het segment. Tevens is de 100% elektrische lijn van AIXAM zeer succesvol en ecologisch verantwoord. Op de luxe modellen is DAB audio standaard met een acheruitrijcamera. Wilt u het risico van aanschaf spreiden dan is er voor elk model een Private Lease oplossing voorhanden van AIXAM Financial Services. Vanaf zo’n € 249,- per maand kan u dan de AIXAM volledig Private Leasen, dat betreft onderhoud, verzekering, aanschaf en banden vervangen. Heeft u een auto of Brommobiel in te ruilen dan “casht” u eigelijk uw bezit en kan u de nieuwe AIXAM per maand betalen. Zo spreidt u het risico van aanschaf maximaal.

2023 © Copyright - aixamhilversum - GW Management